cabecera noticies

Contra la violència i a favor del diàleg sense exclusions

Davant els fets succeïts arreu de Catalunya al llarg de la jornada d’ahir, 1 d’octubre, la Cambra de Contractistes d’Obres de Catalunya, fa públic el següent comunicat:
1) La Cambra de Contractistes rebutja decididament l’ús desmesurat i desproporcionat de la violència, que mai no pot substituir la política com a mètode per resoldre conflictes.
2) Es referma en el principi de “Dialogar, Negociar, Pactar”; només a través del diàleg i la negociació es pot resoldre l’actual conflicte; qualsevol solució ha de ser fruit del consens entre tots els representants legítims de la societat catalana i espanyola.
3) Demanem al Govern de Catalunya que no emprengui vies polítiques que no comptin amb l’aprovació d’una majoria qualificada del Parlament de Catalunya.
4) Així mateix, també demanem al Govern de l’Estat plena disposició a negociar amb generositat i sense fixar apriorismes previs al diàleg.
5) La Cambra de Contractistes fa una crida a totes les parts involucrades a fer política, per trobar solucions satisfactòries que puguin ser aprovades pel conjunt de catalans i catalanes, sense exclusions, en un referèndum acordat.
Barcelona, 2 d’octubre de 2017

feedback
x