portada com associar se
 • Què és la Cambra de Contractistes?

  Què és la Cambra de Contractistes?

  La Cambra Oficial de Contractistes d'Obres de Catalunya és una organització empresarial que agrupa de forma voluntària les empreses constructores amb activitat a Catalunya i que habitualment contracten amb organismes públics.

  La Cambra de Contractistes té el seu origen en l'Associació de Contractistes d'Obres Públiques de Catalunya fundada l'any 1912. Posteriorment, i amb motiu de ser declarada "entitat d'utilitat pública" per S.M. el Rei Alfonso XIII el 1931, va prendre la denominació de Cambra Oficial de Contractistes d'Obres Públiques de Catalunya.

  L'any 1991 es va suprimir el qualificatiu de "públiques", ja que les empreses associades contracten obres amb promotors públics i privats.pdf-peque

  Les empreses de la Cambra realitzen de mitjana el 80%, en volum, de les obres públiques de Catalunya.

 • Avantatges per al soci

  Avantatges per al soci

  • El contacte directe de la Cambra amb les diverses administracions i altres organismes públics i privats garanteix que els drets i interessos dels socis seran escoltats.
  • La Cambra fiscalitza l'actuació de les diverses administracions per vetllar per la correcte aplicació de la normativa de contractació.
  • Permet a les empreses associades diferenciar-se de les de la resta del sector pel fet de pertànyer a una organització centenària, la Cambra, que és un referent en el seu àmbit.
  • Associar-se dóna dret a assessoria personalitzada de consultes de les empreses. La Cambra atén les consultes i demandes de informació quepdf-peque plantegen les empreses. Per a gestions que requereixen un seguiment professional individualitzat, disposem de referències de despatxos professionals amb garanties.
 • Serveis de la Cambra de Contractistes

  Serveis de la Cambra de Contractistes

  La Cambra ofereix informació especialitzada i de qualitat per facilitar la tasca del dia a dia de l'empresa constructora. Exemples d'aquesta informació són:

  • Circulars informatives sobre les novetats rellevants per a les empreses.
  • Anuncis de licitació, obertura de pliques, adjudicacions i l'anàlisi dels paràmetres de concurrència i programació dels organismes licitadors.
  • Documentació de les obres licitades.
  • Informes de conjuntura sobre el sector i sobre temes específics, com el seguiment de les condicions de contractació, informes salarials i econòmic financers del sector, etc.
  • Recopilació actualitzada de tota mena d'estadístiques referents al sector.
  • Publicació de textos d'interès.
  • Validació de les declaracions responsables (art. 60 LCSP). La CCOC és un organisme professional davant del qual es poden fer les declaracions responsables previstes en l'article 60 de la Llei de Contractes del Sector Públic (LCSP).
  • Participació en les Comissions de Treball per tal de compartir experiències.
  • Cessió d'espais per a reunions.
  • Seguiment i comunicació de tot allò que pot tenir interès per als nostres associats.pdf-peque

Associar-se a la Cambra de Contractistes

Si té interès en associar-se a la Cambra Oficial de Contractistes d'Obres de Catalunya, si us plau, ompli aquest formulari i ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible:

FORMULARI CONTACTE

Nom 
e-mail 
assumpte 
Missatge 
Por favor escriba el Código de Seguridad jfers ¡Ayúdenos a prevenir SPAM!
    

logo smallSegons la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, la Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya informa que les dades personals que l’associat inclogui al formulari d'alta, o que faciliti per qualsevol altre mitjà, s'incorporaran a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, disposat per la Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya.

El tractament de les dades proporcionades es farà d'acord amb les disposicions del RD994/1999, que obliga a adoptar les mesures de seguretat necessàries per a evitar-ne la pèrdua o l'alteració o l'accés no autoritzat de tercers.

Si vostè vol exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició a les seves dades pot enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., pot adreçar un escrit a Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya, Via Laietana 32, 3ª planta, 08003 Barcelona,o bé fer la sol·licitud personalment , acreditant en tot moment la seva identitat.

feedback
x