cabecera noticias

Èxit de la jornada Novetats en la Contractació Pública, organitzada per la CCOC

La Cambra Oficial d’Obres de Catalunya ha celebrat avui, dimecres 20 de desembre, la Jornada Novetats en la Contractació Pública, que ha comptat amb la participació de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat de Catalunya.

En els darrers anys la contractació pública està vivint un ràpid procés de transformació que afecta a la seva mateixa essència i finalitat; les noves directives comunitàries de contractació, las darreres reformes legislatives en la matèria aprovades pel legislador nacional, la revolució digital, etc, són manifestacions d’un procés de transformació que ja s’està produint i pel qual les empreses contractistes d’obres cal que estiguin preparades. Per aquest motiu, la Cambra de Contractistes ha organitzat aquesta jornada amb l'objectiu analitzar, des d’un punt de vista eminentment pràctic, aquelles novetats que, a curt termini, afectaran l’activitat de les empreses contractistes d’obres.

L’acte, al qual han assistit més de 80 persones, ha estat presentat i moderat pel Sr. Joaquim Llansó, President de la CCOC, i ha comptat com a ponents amb:

  • La Sra. Sílvia Quesada, Cap de la Secretària Tècnica de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat de Catalunya, que a comentat les principals novetats a la Llei de Contractes del Sector Públic.
  • El Sr. Carles D. Mallén, Coordinador de Classificació Empresarial de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat de Catalunya, que ha desenvolupat el règim de classificació empresarial vigent.
  • La Sra. Gemma Enfedaque, Cap de l’Àrea d’Informes, Estudis i Documentació de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa, que ha explicat l’eina corporativa Sobre Digital 2.0.

Després de la seva presentació, s’ha obert torn de paraula als assistents, produint-se un dinàmic i enriquidor intercanvi d’opinions.

Els ponents s’han ofert a repetir la jornada, que els assistents i ponents han valorat molt positivament, un cop hi hagi experiència en l’aplicació de la nova Llei de Contractes del Sector Públic, que entrarà en vigor el 9 de març del 2018.

Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya

20 de desembre del 2017

Jornada Novetats contractació 10 12 2017 1

    Jornada Novetats contractació 10 12 2017 2

 

Log in

feedback
x