cabecera noticias

Jornada “El tancament fiscal de l’exercici 2017. Reflexions sobre els aspectes fiscals més rellevants i d’especial interès pel sector

Un any més, la Cambra oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya ha cregut convenient realitzar una trobada amb l’objectiu d’analitzar el tancament fiscal del 2017 i marc legal del 2018.

La jornada, celebrada avui dilluns dia 26 de febrer, ha comptat amb el Sr. José Ignacio Ciutad, cap d’equip d’Inspecció a la Delegació Central de Grans Contribuents de l’Agència Tributària i ex-President del Tribunal Econòmic-Administratiu de Catalunya, i la senyora Maribel López i el senyor Joan Claret, de BNFIX PICH & Associados.

Encara que formalment no hi ha novetats rellevants, existeixen dues normes que afecten directament a l’Impost de Societats, i que l’aplicació de les mateixes requereixen especial dedicació. Aquestes són, el Reial Decret-Llei 2/2016, de 30 de setembre, en el que es van introduir mesures tributàries dirigides a la reducció del dèficit públic, on es va modificar el règim legal dels pagament fraccionats en l’Impost i, sobretot, i el Reial Decret Llei 3/2016, del 2 de desembre, pel qual s’adopten mesures en l’àmbit tributari dirigides a la consolidació de les finances públiques i altres mesures urgents en matèria social.

En l’àmbit comptable, donat el caràcter específic de les empreses del sector, sens dubte, és oportú fer una reflexió de la importància creixent de la informació no estrictament financera.

Barcelona, 26 de febrer 2018

Cambra Oficial de Contractistes d'Obres de Catalunya

 

Jornada Fiscal 26 2 2018

 

Jornada Fiscal 26 2 2018 2

Log in

feedback
x