cabecera noticias

Celebrada la II Jornada de Contractació Pública. Novetats en la contractació pública per a empreses contractistes d’obres.

Avui dijous 22 de març, la Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya ha celebra la II Jornada de Contractació Pública. Novetats en la contractació pública per a empreses contractistes d’obres, que ha comptat amb l'assitència de més de 70 persones.

En els darrers anys la contractació pública està vivint un ràpid procés de transformació que afecta a la seva mateixa essència i finalitat; les noves directives comunitàries de contractació, las darreres reformes legislatives en la matèria aprovades pel legislador nacional, la revolució digital, etc, són manifestacions d’un procés de transformació que ja s’està produint i pel qual les empreses contractistes d’obres cal que estiguin preparades.

Per analitzar aquest canvis la jornada ha comptat amb la participació del Sr. Ignasi Puig Abós, secretari de la Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya; Sr. Carlos Obeso Reiss, advocat d’AAMC ADVOCATS; Sra. Ana Piera Gómez, advocada d’ACCIONA CONSTRUCCIÓN, S.A.; Sra. Ángeles Martín Tenorio, advocada del GRUPO COPISA,  destacats advocats especialistes en contractació administrativa, membres de la Comissió Jurídica de l’entitat.

La intervenció dels ponents s’ha centrat en les novetats a la Llei de Contractes del Sector Públic, en els procediments de licitació, d’execució del contracte i de la contractació del sector públic no Administració Pública.

Barcelona, 22 de març de 2018

  

Log in

feedback
x