cabecera noticias

Activitats Cambra nº 14/2018

RESUM D’ACTIVITATS. Setmana del  9 d’abril de 2018

Activitats institucionals

- 9/4/2018 Junta Directiva

La Junta Directiva de l’entitat celebrà la seva reunió ordinària corresponent al mes d’abril a Món Sant Benet, al Bages, en compliment de l’acord adoptat per la mateixa de celebrar anualment dues de les seves reunions ordinàries fora de la ciutat de Barcelona per tal d’apropar l’entitat al territori. Prèviament es celebrà un dinar al qual, a més dels membres de la Junta Directiva es va convidar a les empreses contractistes d’obres del territori.

- 10/4/2018 La Cambra de Contractistes es reuneix amb el RACC

El President, juntament amb el President del Consell Assessor d’Infraestructures de Catalunya, senyor Francisco Gutiérrez, es va reunir amb els senyors Josep Mateu, president del RACC, i Lluis Puerto, director de la Fundació RACC, a qui presentaren l’informe elaborat pel Consell titulat ‘Les vies d'alta capacitat: La urgència d'un nou model de gestió’.

- 10/4/2018 La Cambra de Contractistes a la Negociació col·lectiva

La Cambra de Contractistes, mitjançant els seus representants, participà la reunió de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu de treball de la Indústria de la Construcció i Obres Públiques de Barcelona.

- 10/4/2018 La Cambra de Contractistes organitza la jornada sobre el nou Reglament General de Protecció de Dades

La Cambra de Contractistes celebrà la jornada sobre el nou Reglament General de Protecció de Dades que comptà amb la participació del senyor Joaquim Altafaja, assessor de l’entitat en temes tecnològics i col·laborador de BNFIX Pich Advocats –Economistes. Durant la jornada es van comentar les principats novetats introduïdes per aquest Reglament aprovat per la Unió Europea que entrarà en vigor el proper dia 25 de maig

- 11/4/2018 La Cambra de Contractistes amb l’Ajuntament de Barcelona

El President i el Secretari es reuniren amb responsables de l’Ajuntament de Barcelona per tal d’intercanviar reflexions sobre la introducció de la innovació en la contractació pública municipal i estudiar canals de col·laboració en aquesta matèria.

- 11/4/2018 La Cambra de Contractistes es reuneix amb CONSTA.

El President, juntament amb el President del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques, senyor Josep Gassiot, es va reunir amb el president de la Fundació per a l’Ordenació del Sector de la Construcció a Catalunya (CONSTA), senyor Josep Martínez, per tal de conèixer de primera mà les properes actuacions d’aquesta fundació conjunta que és la titular del Registre d’Empreses Constructores CONSTA.

- 12/4/2018 Esmorzar col·loqui amb el Departament de Territori i Sostenibilitat

La Cambra de Contractistes organitzà, conjuntament amb ASINCA, un esmorzar col·loqui al qual es va convidar al Secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, senyor Ricard Font, qui reflexionà sobre la situació present i futura de les infraestructures a Catalunya.

 

Altres activitats

- 11/4/2018 La Cambra de Contractistes presenta l’Informe de licitació 1r Trimestre 2018

La Cambra de Contractistes presentà als mitjans de comunicació l’informe elaborat pels serveis tècnics de l’entitat titulat “Informe de Licitació d’Obres i Serveis a Catalunya del 1er trimestre 2018”.

 

AGENDA D’ACTIVITATS PREVISTA. Setmana del 16 d’abril de 2018

- 17/4/2018 La Cambra de Contractistes a la negociació col·lectiva

- 17/4/2018 Comissió Jurídica

- 19/4/2018 La Cambra de Contractistes es reuneix amb ESADE

- 19/4/2018 La Cambra de Contractistes a la Mesa de Seguretat i Salut Laboral

 

PRESÈNCIA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

- 11/4/2018 ACN: ‘L'Estat lícita obres a Catalunya el primer trimestre per valor de 42 milions d'euros, el doble que l'any passat

- 11/4/2018 EFE: ‘La licitación de obras en Cataluña aumenta un 34 % hasta marzo de 2018’

- 12/4/2018 Expansión Catalunya: ‘La licitación de obras crece un 34% por el Estado y los ayuntamientos. Primer trimestre. Las administraciones públicas sacan a concurso actuaciones valoradas en 400 millones.’

- 12/4/2018 Ara: La licitació d’obra pública creix un 34 % a Catalunya fins al març’

- 12/4/2018 Diari de Girona: ‘L'Estat licita obres a Catalunya el primer trimestre per valor de 42 milions d'euros, el doble que l'any passat’

 

CIRCULARS ENVIADES

- Legislació BOE 3/2018

- Legislació DOGC 2/2018

 

Log in

feedback
x