cabecera noticias

Activitats Cambra: 27 d'octubre al 7 de novembre 2014

RESUM SETMANAL D'ACTIVITATS. Setmana del 27 d'octubre

Activitats institucionals:

27/10/2014 La Cambra de Contractistes es reuneix amb el Cercle d'Infraestructures. El President es van reunir amb el senyor Pere Macias, President de la Fundació Cercle d'Infraestructures, per tal d'estudiar futures vies de col·laboració entre ambdues entitats.

27/10/2014 La Cambra de Contractistes es reuneix amb representants del Govern de Hong Kong. El Cap d'Estudis i Administració de la Cambra de Contractistes participa en una reunió restringida amb els responsables del Govern de Hong Kong per tal d'estudiar la possibilitat de que les empreses constructores catalanes entrin al mercat xinés.

28/10/2014 La Cambra de Contractistes es reuneix amb l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA). El senyor Joaquim Llansó i la senyora Ana Maria Sánchez es reuneixen amb el senyor Jordi Agustí i Vergés, director de l'Agència Catalana de l'Aigua, per tal de presentar la nova Junta Directiva i comentar la situació del sector.

29/10/2014 La Cambra de Contractistes amb l'Ajuntament de Barcelona. El President es va reunir amb l'Il·lm. senyor Joan Puigdollers Fargas, Regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans de l'Ajuntament de Barcelona, per plantejar la problemàtica derivada de l'aplicació de determinades clàusules socials a les darreres licitacions efectuades per la regidoria que dirigeix.

29/10/2014 La Cambra de Contractistes amb la Federació de Gremis de la Construcció de Lleida. El President es va reunir a Tàrrega amb el senyor Josep Maria Gardeñes, president de la Federació de Gremis de la Construcció de Lleida i president accidental de la Confederació Catalana de la Construcció, par analitzar la situació del sector i de la representació empresarial del sector de la construcció a Catalunya.

29/10/2014 Reunió de la Comissió de Costos i Índex.

30/10/2014 La Cambra de Contractistes es reuneix amb l'Ajuntament de Barcelona. El President i el Secretari es reuneixen amb el senyor Àngel Miret, Gerent de l'Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l'Ajuntament de Barcelona, i el senyor Ángel Sánchez, Director General de Barcelona d'Infraestructures Municipals, S.A. (BIMSA), i membres de llurs equips, per tractar de la problemàtica derivada de l'aplicació de les clàusules socials al conjunt de la contractació municipal.

 

AGENDA D'ACTIVITATS PREVISTA. Setmana del 3 de novembre

Activitats institucionals:

03/11/2014 Reunió amb l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, i la Secretaria d'Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat de Catalunya.

04/11/2014 Reunió amb la Unió d'Empresaris de la Construcció de Girona.

05/11/2014 Reunió amb l'Institut Català del Sòl (INCASÒL).

06/11/2014 Reunió de la Federació d'Entitats Empresarials de la Construcció de Barcelona (FEC).

Log in

feedback
x