cabecera noticias

Activitats Cambra: 3-14 de novembre 2014

Activitats Cambra: 3-14 de novembre 2014

RESUM SETMANAL D'ACTIVITATS. Setmana del 3 de novembre

Activitats institucionals:

03/11/2014 La Cambra de Contractistes es reuneix amb l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, i la Secretaria d'Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat de Catalunya. El senyor Llansó i els senyors Ricard Ruiz i Javier López-Pinto es van reunir amb els senyors Carles Sala, Secretari d'Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat de Catalunya, i Jaume Fornt, director de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, per tal de presentar la nova Junta Directiva i comentar la situació del sector.

04/11/2014 La Cambra de Contractistes es reuneix amb la Unió d'Empresaris de la Construcció de Girona (UEC) El President es va reunir amb el senyor Josep Agustí, president de la Unió d'Empresaris de la Construcció de Girona, per tal d'analitzar la situació del sector i de la seva representació a Catalunya.

04/11/2014 La Cambra de Contractistes rep a Expansión. El President va rebre a un corresponsal del diari Expansió amb qui va comentar la situació del sector de la construcció a Catalunya.

05/11/2014 La Cambra de Contractistes es reuneix amb l'INCASÒL. El senyor Joaquim Llansó i els senyors Javier López-Pinto, José Luis Negro i Ángel Pérez es reuneixen amb el senyor Damià Calvet, director de l'Institut Català del Sòl (INCASÒL), per tal de presentar la nova Junta Directiva i comentar la situació del sector.

AGENDA D'ACTIVITATS PREVISTA. Setmana del 10 de novembre

Activitats institucionals:

10/11/2014 Reunió de la Junta Directiva.

12/11/2014 Reunió amb l'Il·lm. senyor Antoni Vives, tercer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona.

12/11/2014 Reunió amb l'Il·lm. senyor Alberto Fernández Díaz, president del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Barcelona.

Log in

feedback
x