cabecera noticies

Esmorzar-col·loqui amb Pedro Saura, Secretario de Estado de Infraestructuras, Transporte y Vivienda

El Secretario de Estado de Infraestructuras, Transporte y Vivienda, Sr. Pedro Saura, ha realitzat una conferència titulada “La agenda del cambio para vencer los desafíos  de las infraestructura del transporte”. Els principals temes tractats han estat L’Agenda del Canvi i els Objectius 2030, els Desafiament de les Infraestructures del Transport, la Nova Agenda del Ministerio de Fomento i Alguns Elements de l’Agenda del Ministerio de Fomento a Catalunya.

L'acte ha estat organitzada per la Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya (CCOC) i l’Associació Catalana d’Empreses d’Enginyeria i Consultoria Independents de Catalunya (ASINCA), i hi han participat més de 70 dels principals directius de sector de les infraestructures a Catalunya.

El Sr. Josep Sànchez Llibre, president de Foment, ha donat la benvinguda al convidat i als assistents a l’esmorzar-col·loqui, la presentació i cloenda del qual ha anat a càrrec dels senyors Joaquim Llansó Nores, President de la CCOC, i Josep Túnica Buira, President d’ASINCA.

Cambra Oficial de Contractistes d'Obres de Catalunya

Barcelona, 5 de març del 2019

feedback
x