cabecera noticies

Esmorzar-conferència amb Enric Ticó, President de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

El President de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó, ha participat avui com a ponent en l’esmorzar-conferència que han organitzat conjuntament CCOC i ASINCA.

L’acte ha estat presentat per Joaquim Llansó Nores, President de la CCOC, i Josep Túnica, President d’ASINCA, i ha tingut per objecte donar a conèixer als 38 assistents, alts dirigents de l’àmbit de les infraestructures, la realitat actual i els projectes de futur de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Enric Ticó ha fet especial referència al perllongament a Sabadell, al perllongament Pl. Espanya – Gràcia, així com a les estratègies de futur: incrementar la capacitat de transport; coordinar serveis i infraestructures entre els diferents modes per aconseguir el màxim benefici socioeconòmic sobre les xarxes i infraestructures existents; incorporar noves tecnologies tant al servei dels clients com de l’empresa; gestionar la creixent complexitat de l’entorn socioeconòmic; així com als reptes específics de Turisme i Muntanya

Barcelona, 21/11/2016

CCOC

Enric Ticó 21 11 2016 1  Enric Ticó 21 11 2016 2

feedback
x