Volver al listado
Socios20 abril

Archs Constructora convoca el II Concurs de Fotografia de la Construcció

Un concurs obert a tots els apassionats de la fotografia que vulguin mostrar tant la part artística com la testimonial de les diferents situacions que es donen en qualsevol procés de construcció. Dotat amb més de 1.300 € en premis, els participants podran lliurar les seves fotografies del 15 d'abril al 15 de juny de 2023, en un procés totalment en línia .

La bona rebuda de la primera edició en el 2022, amb més de 190 participants i les nostres ganes de continuar fent més visible el nostre ofici, són els punts de partida per a aquesta segona convocatòria.

En paraules del seu director general, Albert Archs:

Enguany, volem volem posar l'accent en què participin imatges del dia a dia a l'interior d'una obra, que els professionals del sector de la construcció mostrin nous aspectes, normalment desconeguts per al públic en general.

Per això hem incrementat els premis incloent un accèssit de 300 € per a la millor fotografia feta per professionals del sector de la construcció.

No sembla que hagin molts concursos de fotografia amb aquesta temàtica a Espanya així que, des de la modèstia, amb aquest II Concurs de Fotografia de la Construcció, pretenem continuar donant major visibilitat a la nostre sector i seguir reivindicant que també existeix la Fotografia de la Construcció.

Resum bases:

Participants: Podrà participar qualsevol persona major de 18 anys, resident a Espanya.

Temàtica: Qualsevol fotografia del procés de construcció de qualsevol obra, tant en edificació com en obra industrial, obra civil i reformes o rehabilitació.

Dotació: S'estableix un primer premi de 600€, un segon premi de 300€ i un tercer premi de 150€. Accèssit de 300€ per a la millor fotografia presentada per professionals del sector de la construcció, que pot sumar-se a qualsevol dels premis ordinaris.

Més informació

DOCUMENTACIÓ I ENLLAÇOS:

Documento adjunto