Tornar al llistat
La Cambra16 abril

Esmorzar col·loqui amb l' Enginyer en Cap de l’Ajuntament de Barcelona, Sr. Oriol Altisench

Esmorzar col·loqui amb l'Enginyer en Cap de l’Ajuntament de Barcelona: Debat sobre la Planificació Urbana i Infraestructures a Barcelona

Avui hem tingut l'oportunitat de compartir un esmorzar col·loqui amb els nostres companys d'ASINCA, en companyia del Sr. Oriol Altisench, Enginyer en Cap de l’Ajuntament de Barcelona.

L'esdeveniment, que ha estat presidit per Lluís Moreno, ha servit com a punt de trobada per a debatre sobre temes clau relacionats amb la planificació urbana i les noves iniciatives en matèria d'infraestructures a la nostra ciutat.

En el seu discurs de benvinguda, Lluís Moreno ha mostrat el seu agraïment per la presència del Sr. Oriol Altisench i ha subratllat la importància de l'intercanvi d'idees i perspectives entre professionals del sector.

A continuació, el Sr. Altisench ha compartit la seva visió sobre els desafiaments i oportunitats que planteja la gestió de projectes urbans a Barcelona. Ha posat èmfasi en la necessitat d'una planificació a llarg termini, més enllà del cicle electoral, amb una visió orientada als pròxims 20 anys. També ha mencionat les diferents inversions que s'estan duent a terme des de l'Ajuntament, incloent-hi aquelles que estan previstes en els pressupostos municipals i que estan pendents d'aprovació.

Altisench ha destacat la importància de les inversions en àmbits com l'espai públic, equipaments i mobilitat. Entre les obres actualment en curs i les previstes, ha esmentat projectes com la Sagrera, la Plaça de les Glòries, la Marina i el 22@, així com la Rambla, la cobertura de la Ronda de Dalt i la Infraestructura de l'Aigua, entre altres.

També ha volgut destacar les obres en marxa o futures promogudes per altres organismes, com la futura estació de Sants, les ampliacions de la xarxa de metro i la connexió del tramvia, entre d'altres.

Quant al Pla d'Intervencions de Transport Públic, l'Enginyer en Cap ha expressat la seva intenció de potenciar els intercanviadors de transport públic, amb especial atenció a la xarxa de busos urbans.

Finalment, Oriol Altisench ha expressat el seu sincer agraïment a les enginyeries i empreses constructors, valorant especialment el seu compromís en la implementació i desenvolupament de les infraestructures.

Per concloure l'acte, el Sr. Mateu Tersol, President d'ASINCA, ha realitzat la clausura.