Tornar al llistat
Socis21 desembre

Vesta Barcelona rep el premi per “Excel·lència i Trajectòria en Construcció i Rehabilitació”

Vesta assisteix a la gala dels Premis La Razón 2023, celebrada a la seu de Foment del Treball Nacional

Ahir a la nit, Vesta va tenir l'honor d'assistir a la gala dels Premis La Razón 2023, celebrada a la seu de Foment del Treball Nacional.

A la gala, van rebre el premi per "Excel·lència i Trajectòria en Construcció i Rehabilitació" atorgat pel diari La Razón. El premi va ser rebut amb molt d'orgull pel Soci i Director Tècnic, José Luis López Otero, en representació de Vesta.

La Razón va apreciar el resultat de la feina feta per Vesta, considerant el premi com una recompensa a la perseverança.

Vesta sempre ha tingut clars els seus objectius i metes; malgrat obstacles en el camí, els han superat amb èxit. Aquesta filosofia està implícita a cadascun dels membres de l'empresa i a tots els col·laboradors, i, per això, volen expressar el seu agraïment a tots, ja que sense el seu esforç, res d'això no hagués estat possible.

Des de l'inici, Vesta s'ha permès somiar i decidir que la seva principal raó de ser és la rehabilitació, especialment la rehabilitació patrimonial, sense posar-se mai un límit. Així és com han aconseguit totes aquestes obres, de les quals porten algunes fotografies.

Es destaquen dues obres que podrien ser les més importants a nivell de patrimoni a Catalunya: el Claustre del Monestir de Santes Creus i la coberta a base de volts catalans (costat façana de la Passió) i la Capella Assumpta de la Sagrada Família.

A VESTA BARCELONA creuen en la seva manera particular de contribuir a recuperar l'arquitectura patrimonial, amb la esperança que les generacions futures puguin apreciar les meravelles d'edificacions que han estat capaços de recuperar al llarg dels segles; mantenir les formes i tècniques de la construcció tradicional.

Es reitera l'orgull de tots els membres que formen part de la gran família Vesta, ja que amb la seva contribució diària han arribat fins aquí i encaren amb il·lusió tot el que els espera.