Volver al listado
Socios17 noviembre

GARCIA RIERA ha sigut guardonada com empresa compromesa amb la gestió de la DIVERSITAT per part de PIMEC i les entitats catalanes d'acció social ECAS

GARCIA RIERA ha participat en el programa “Next Diversitat i Empresa” per promoure la sensibilització i incorporar la diversitat als llocs de treball

GARCIA RIERA ha sigut guardonada com empresa compromesa amb la gestió de la DIVERSITAT per part de PIMEC i les entitats catalanes d’acció social ECAS.

Aquesta empresa constructora, sòcia a la nostra entitat, ha participat en el programa “Next Diversitat i Empresa” per promoure la sensibilització i incorporar la diversitat als llocs de treball.

Aquest programa està desenvolupat per a la consecució dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) impulsats per les Nacions Unides, sobretot en el desenvolupament dels objectius 5 (Igualtat de gènere), 8 (Treball decent i creixement econòmic), 10 (Reducció de les desigualtats) i 17 (Aliances per a assolir objectius).

Fruit d’aquest programa, GARCIA RIERA ha implantat un pla de diversitat per afavorir una plantilla més diversa, així com potenciar la incorporació de persones de col·lectius vulnerables.