Volver al listado
La Cambra15 diciembre

Jornada sobre l'Art de Construir Infraestructures'

La Cambra de Contractistes i l'Escola de Camins celebren la Jornada sobre l'Art de Construir Infraestructures'

Ahir 14 de desembre, vam celebrar amb èxit juntament amb l' Escola de Camins, la jornada "L'Art de Construir Infraestructures", reunint professionals del sector, acadèmics i estudiants en un esdeveniment enriquidor.


Durant aquesta trobada, es van abordar diverses temàtiques clau relacionades amb el món de la construcció.


L'objectiu central de la jornada va ser presentar als futurs enginyers i enginyeres de camins la possibilitat de desenvolupar la seva carrera en empreses constructores un cop hagin completat els seus estudis.


A través de presentacions, taules rodones i col·loquis dinàmics, es va ressaltar la destacada connexió entre la teoria acadèmica i la pràctica real dins del camp de la construcció d'infraestructures.


Amb aquest acte, vam voler inspirar i comprometre els futurs enginyers de camins amb les emocionants oportunitats que ofereix el món de la construcció ja que és vital que els estudiants puguin visualitzar el seu futur potencial dins d'aquest sector dinàmic i rellevant.


A més, la jornada va proporcionar als estudiants l'oportunitat d'escoltar les experiències professionals, les satisfaccions i els reptes que caracteritzen la construcció d'infraestructures, mitjançant taules rodones i ponències amb representants d'empreses constructores i administracions públiques.


Volem aconseguir construir un futur millor per la ciutadania i les empreses constructores, i confiem que aquesta iniciativa hagi estat un trampolí per inspirar les pròximes generacions d'enginyers a unir-se amb passió al món de la construcció i contribuir al seu creixement continu.


Finalment volem expressar el nostre agraïment als ponents per les seves intervencions que van enriquir la jornada, així com a tots els assistents que van fer possible aquest intercanvi d'idees i perspectives.