Tornar al llistat
Socis07 març

Archs Constructora convoca el III Concurs de Fotografia de la Construcció

Concurs obert a tots els apassionats de la fotografia que vulguin mostrar tant la part artística com la testimonial de les diferents situacions que es donen en qualsevol procés de construcció.

Archs Constructora convoca el 

III Concurs de Fotografia de la Construcció

Obert tant a professionals del sector com al públic en general, suposa una forma diferent de reivindicar i donar a conèixer les múltiples activitats que es donen en qualsevol procés constructiu.

Dotat amb més de 1.300 € en premis, els participants podran lliurar les seves fotografies de l'1 de març al 30 de maig de 2024, en un procés totalment en línia. 

Estimem la nostra professió i estimem la fotografia, i per això aquest concurs ens va semblar un excel·lent mitjà per donar més visibilitat al sector de la construcció.

Amb el suport dels més de 350 concursants que ja han participat en les dues primeres edicions, convoquem aquest III Concurs de Fotografia de la Construcció, obert al públic en general i en el qual, a més, incentivem la participació de professionals del sector amb un accesit especial, perquè puguin aportar el seu punt de vista des de l'interior de les obres.

Animar-vos i participeu!!

Resum bases:

Participants: Podrà participar qualsevol persona major de 18 anys, resident a Espanya.

Temàtica: Qualsevol fotografia del procés de construcció de qualsevol obra tant en edificació com en obra industrial, obra civil i reformes o rehabilitació. 

Data: La fotografia ha de ser de realització pròpia i presa amb data posterior a l' 1 de juliol de 2023. 

Dotació: S' estableix un primer premi de 600 €, un segon premi de 300 € i un tercer premi de 150 €. Accèssit extraordinari de 300€ per a la millor fotografia presentada per professionals del sector de la construcció.


+ info: https://www.archsconstructora.com/concurs-fotografia

DOCUMENTACIÓ I ENLLAÇOS

Imatge concurs 1
Imatge concurs 2

Pàgina web del concurs i accés al formulari de participació

Bases del concurs

Document adjunt