Tornar al llistat
La Cambra09 maig

Celebrem juntament amb SOCOTEC una jornada de formació sobre la gestió de subvencions i deduccions per a projectes d'investigació, desenvolupament i innovació (I+D+i)

Experts en I+D+i comparteixen coneixements en una jornada de referència amb SOCOTEC Spain

Ahir, en col·laboració amb SOCOTEC Spain, va tenir lloc una jornada de formació sobre la gestió de subvencions i deduccions per a projectes d'investigació, desenvolupament i innovació (I+D+i). Els assistents van tenir l'oportunitat de gaudir d'un esdeveniment molt enriquidor, en el qual destacats professionals del sector com Helena Montón i Jordi Rosich van compartir els seus coneixements i experiències.

La jornada va abordar diverses temàtiques, des de les estratègies per aconseguir ajuts econòmics fins a la millora de recursos i la minimització de riscos en aquests projectes innovadors. SOCOTEC Spain va destacar-se com a guia per a les empreses, no només identificant subvencions i deduccions fiscals per als seus projectes d'I+D+i, sinó també ajudant-les a convertir aquestes inversions en fonts de creixement.

Els assistents van tenir l'oportunitat d'intercanviar opinions i plantejar preguntes als ponents, establint un diàleg fructífer que va contribuir al desenvolupament dels seus coneixements en la matèria.

En resum, la jornada va ser un èxit rotund, proporcionant als participants una visió clara i detallada de les oportunitats i reptes que ofereixen els projectes d'I+D+i per al creixement i la innovació empresarial. Així mateix, es va posar en relleu la importància de la innovació com a motor de progressió empresarial i social, amb la promoció activa d'una cultura innovadora que generi noves oportunitats i permeti l'ús eficient dels recursos disponibles.