Tornar al llistat
Altres25 juliol

Lluís Moreno a la presentació de l'Informe Euroconstruct estiu 2022

Lluís Moreno a la presentació de l'Informe Euroconstruct estiu 2022


  • 26 de juliol, 2022
  • 10:00h a 11:30h
  • Seu del Col.legi d’Enginyers de Camins

Lluís Moreno obre l'acte de presentació de l'Informe Euroconstruct Estiu 2022.

El Col·legi de l’Enginyeria de Camins i el Cercle d’Infraestructures organitzen la presentació de l’informe Euroconstruct Estiu 2022 impulsat per l’ITeC i que recull i analitza les principals dades de seguiment del sector de la construcció a Europa.

El sector europeu de la construcció fa un any (que …) debatent-se entre dos forts corrents en sentits oposats. Gràcies a la intensa recuperació econòmica i als estímuls que s’estan mobilitzant, l’exercici 2021 ha acabat amb un 1% més de producció que en 2019. Però el sector es topa amb el greu problema de l’encariment dels costos de construir, que ara es prolongarà per més temps a causa de la invasió d’Ucraïna. Euroconstruct estima que aquest any el sector de la construcció perdrà 1,4 punts percentuals de creixement respecte a l’anterior previsió, amb el que les expectatives per a 2022 es limiten al 2,3%, per sota de les del PIB.

Presenten l’informe Josep Ramón Fontana, cap del Departament de Mercats de l’ITeC, juntament amb Francisco Diéguez, director general de l’ITeC.

Llegeix el sumari de l’informe a la web de l’ITEC.