Avantatges per al soci


El contacte directe de la Cambra amb les diverses administracions i altres organismes públics i privats garanteix que els drets i interessos dels socis seran escoltats.

La Cambra fiscalitza l'actuació de les diverses administracions per vetllar per la correcte aplicació de la normativa de contractació.

Permet a les empreses associades diferenciar-se de les de la resta del sector pel fet de pertànyer a una organització centenària, la Cambra, que és un referent en el seu àmbit.

Dret a assessoria personalitzada que atén les consultes i demandes que plantegen les empreses. Per a gestions que requereixen un seguiment professional individualitzat, disposem de referències de despatxos professionals amb garanties.

Demo Intranet

Associa’t a la CCOC i podràs accedir a la teva àrea soci personalitzada, un espai on estar connectat i al dia de totes les últimes actualitzacions.

Formulari contacte


Associar-se a la cambra de contractistes

Si té interès en associar-se a la Cambra de Contractistes d'Obres de Catalunya, si us plau, ompli aquest formulari i ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible:

Aquest camp és obligatori

Aquest camp és obligatori

Ha de ser una adreça de correu vàlida

Aquest camp és obligatori

Accepteu la política de privacitat.

Contact form loader

La vostra sol·licitud s'ha enviat correctament.

S’ha produït un error. Si us plau, intenta-ho més tard.

Si us plau, corregiu els errors ressaltats als camps.