Tornar al llistat
La Cambra23 maig

Assemblea General CCOC 2024

A l'Assemblea es van destacar els principals assoliments i projectes realitzats durant l'any 2023, reafirmant el compromís i la visió per un futur constructiu.

Ahir, vam celebrar l'Assemblea General de la nostra entitat a Construmat. 

Més de 50 empreses constructors, membres actius del sector, van prendre part en aquesta important reunió, reafirmant la seva determinació i compromís amb el creixement i la sostenibilitat de la indústria de la construcció a Catalunya.

Destacant la importància del moment, el Secretario General de Movilidad Sostenible del Ministerio de Transportes y Movilidad Sostenible, el Sr. Álvaro Fernández, va tenir l'honor de clausurar l'acte. En el seu discurs, va compartir reflexions inspiradores sobre el futur de la mobilitat i la construcció sostenible, subratllant la necessitat d'una col·laboració estreta entre el sector privat i les institucions públiques per assolir aquest objectiu comú.

A més, el President Lluís Moreno Lasalle, juntament amb el Secretari General Ignasi Puig, van presentar exhaustivament la memòria de l'any 2023. En aquest informe, es van destacar els principals assoliments i projectes realitzats durant l'any anterior, posant de manifest els esforços i l'èxit col·lectiu de les empreses associades.

La participació activa i el compromís de tots els assistents han deixat clar que la col·laboració és clau per afrontar els reptes del futur i seguir avançant cap a una indústria de la construcció més sostenible i innovadora. Agraïm sincerament a tots els participants per la seva dedicació i implicació en aquesta jornada tan enriquidora.

DESCARREGA'T LA MEMÒRIA 2023