Tornar al llistat
La Cambra05 març

Col·loqui amb el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Senyor Ricard Font i Hereu, ha realitzat una conferència en la sala de Foment del Treball, on ha explicat l'actuació de l'empresa pública davant la pandèmia,

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Senyor Ricard Font i Hereu, ha realitzat una conferència en la sala de Foment del Treball, on ha explicat l'actuació de l'empresa pública davant la pandèmia, tot destacant que ha pogut realitzar tots els projectes pressupostats. Així mateix, ha presentat les actuacions previstes per al futur immediat així com la planificació en l'àmbit de les infraestructures prevista fins el 2030.

L'acte ha estat organitzat per la Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya (CCOC) i l’Associació Catalana d’Empreses d’Enginyeria i Consultoria Independents de Catalunya (ASINCA) i hi han participat telemàticament més de 40 dels principals directius de sector de les infraestructures a Catalunya.

La presentació i benvinguda, així com la cloenda ha estat a càrrec dels senyors Joaquim Llansó, President de la CCOC, i Mateu Tersol, President d’ASINCA.


Barcelona, 5 de març del 2021

Veure vídeo: