Tornar al llistat
Socis24 novembre

VOPI4 ha executat les obres del projecte de Bassi Masnou

És la tercera promoció d'AEDAS Homes en aquest municipi situat a tan sols 18 Km de Barcelona

El projecte Bassi Masnou de MARMOLBRAVO ARQUITECTES configura una promoció d'obra nova que compta amb 33 amplis habitatges de 3 i 4 dormitoris, on s'aprofita al màxim l'espai exterior permès perquè la llum es distribuïa als habitatges sense trobar obstacles i permetre que totes les zones de dia gaudeixin de vistes al mar a través de les àmplies terrasses.

Sota la direcció d'obra de MARMOLBRAVO ARQUITECTES , la direcció executiva Toni Floriach i Puig i amb la Coordinació de Seguretat i Salut de Natalia Crespo Belmonte de la firma SGS, hem executat el projecte sobre una parcel·la elevada i es distribueix en 3 volums diversos que generen un recorregut permeable entre el mar i la muntanya, mitjançant un entramat urbà discontinu que enriqueix l'entorn. La promoció disposa de baixos amb jardí privat, pàrquing i traster i àtics dúplex amb solàrium privat. Així com una zona comunitària enjardinada amb piscina.

La promoció disposa d’un alt nivell de qualificació energètica que contribueix a reduir les emissions de CO2 segons les especificacions del Llibre Verd d'AEDAS Homes. Així, el conjunt d'habitatges compta amb façanes d'alt aïllament tèrmic i envidraments de gran qualitat, producció d'aigua calenta i la climatització mitjançant aerotèrmia i un sistema de ventilació de doble flux amb recuperador de calor que proporciona aire net constant i filtrat.

DADES TÈCNIQUES:
Promotor: AEDAS Homes
Projectistes i direcció d’obra: MARMOLBRAVO
Direcció d’execució: Toni Floriach Puig
Coordinador de S.S.: SGS Natalia Crespo Belmonte