Tornar al llistat
Altres19 juliol

Lluís Moreno participa a l’acte de PWC i Foment del Treball sota el títol ‘La Copa América: una oportunidad para las empresas catalanas’, conjuntament amb Damià Calvet, President del Port de Barcelona i Ignacio Marull, Soci responsable de PwC a Catalunya.

Damià Calvet: “Tenim la possibilitat de ser un referent mundial en tecnologia 0 emissions, de generar talent i llocs de treball i d’aportar turisme de qualitat a Catalunya” El president del Port de Barcelona explica en un Esmorzar Foment-PwC els beneficis que la Copa Amèrica aportarà per a la projecció internacional de la ciutat

Segons Calvet la Copa Amèrica és un esdeveniment amb una gran capil·laritat que beneficiarà molts sectors com els serveis, la indústria nàutica, el tecnològic i l’esportiu.

El president del Port de Barcelona, Damià Calvet, ha explicat avui en un Esmorzar Foment-PwC les oportunitats que es desprenen de la celebració Copa Amèrica de Vela el 2024 amb Barcelona com a seu, per enfortir la projecció internacional de la ciutat i de molts sector vinculats amb l’economia blava. 

Durant la seva intervenció, ha destacat que es tracta d’un esdeveniment amb una gran capil·laritat que beneficiarà molts sectors com els serveis, la indústria nàutica, el tecnològic i l’esportiu: “Tenim la possibilitat de ser un referent mundial en tecnologia 0 emissions, de generar talent i llocs de treball i d’aportar turisme de qualitat a Catalunya”. 

 “A Catalunya, estem alineats sector públic i privat per impulsar l’Economia blava i amb l’objectiu de ser líders mundials”, ha explicat Calvet. L’economia blava és un sector important tant per al Port com per a Barcelona: ocupa unes 15.000 persones i genera 3.750 milions d’euros de facturació anual a la ciutat, representant un 4,3% del seu PIB i l’1,4% de l’ocupació. 

El col·loqui ha estat presentat pel vicepresident de Foment i president de la Cambra de Contractistes d’Obres de Catalunya (CCOC), Lluís Moreno, i moderat pel soci director de PwC a Catalunya, Ignacio Marull. 

Moreno ha destacat l’actuació i evolució del Port de Barcelona com un bon referent per a les administracions: “És proactiva, autònoma, basada en la exigència, l’excel·lència i la transparència i molt involucrada amb la societat. Un referent per a les administracions, que ens han mostrat en la seva majoria una capacitat d’adaptació deficient davant la situació de post pandèmia, el conflicte bèl·lic, o els efectes de l’elevada inflació”. 


Podeu veure l'acte aquí: