Tornar al llistat
Altres10 octubre

Lluís Moreno, en la seva qualitat de Vicepresident de Foment del Treball a l'acte de Foro Expansión Catalunya

S'ha celebrat la sisena trobada del Fòrum Expansión Catalunya, titulat "Transformar-se per créixer. Infraestructures portuàries i ferroviàries"

Lluís Moreno en representació de Foment del Treball Nacional ha participat a l’acte titulat ‘Transformarse para crecer: Infraestructuras Portuarias y Ferroviarias’ organitzat per l’ Expansión.

S'ha obert l'acte sota la ponencia inaugural del Sr. Josep Vicent Boira on ha parlat principalment sobre l'estat actual de les obres.

Seguidament l'acte ha continuat en varies taules rodones, la primer sota el títol 'Las infraestructuras portuarias y ferroviarias como vía de crecimiento para las CCAA', la segona on el President de la Cambra de Contractistes, en representació de Foment del Treball Nacional, ha participat a la taula d’experts: Claves para aumentar la competitividad empresarial y el transporte de mercancías juntament amb el Vicepresident de la CROEM (Confederación Regional de Organizaciones Empresariales de Murcia), D. José Hernández i moderat per Gabriel Trindade, periodista de l’Expansión i la tercera titulada 'Sostenibilidad, innovación y digitalización' .

Moreno ha parlat sobre els retards dels accesos ferroviaris del Port de Tarragona i del Port de Barcelona i en general sobre els retards de les inversions en les infraestructures agreujats per la falta de revisió de preus que tenen les obres i aquestes acaben quedant desertes.


Finalment ha clausurat l’acte Dña. Isabel Pardo de Vera, Secretaria de Estado del Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana on ha parlat sobre la nova política d'Infraestructures, enfocada a la sostenibilitat mediambiental.