Tornar al llistat
La Cambra07 març

Aquest any sí, la Cambra de Contractistes s’uneix al CONSTRUMAT

El Saló de la Construcció de Fira de Barcelona se celebrarà del 23 al 25 de maig al Pavelló 1 del recinte de Gran Via

El Saló de la Construcció de Fira de Barcelona torna amb una edició orientada altre cop a l’encarregat, als operaris i també als tècnics i caps d’obra, i apostarà per la sostenibilitat, la digitalització i la industrialització com a principals eixos. Construmat, que se celebrarà del 23 al 25 de maig al Pavelló 1 del recinte de Gran Via, reunirà 150 expositors i 250 marques que oferiran els materials, eines, tècniques i serveis més innovadors del mercat que promouen una construcció més sostenible i eficient.

Sota el lema “Construint sostenibilitat”, l’emblemàtic saló de la construcció a Espanya torna enguany amb una proposta dissenyada per donar resposta a les necessitats del sector i en el qual els professionals podran impulsar el seu negoci i descobrir els últims materials, sistemes i tècniques disponibles al mercat, adaptats a les últimes normatives mediambientals.


Lluís Moreno, el President i gran part de l’equip d’aquesta entitat us hi estarem esperant els propers dies 23, 24 i 25 de maig a l’Stand número A12 on us volem explicar tots els serveis que oferim als nostres socis i totes aquelles iniciatives que duem a terme per a millorar el sector de la construcció. També us presentarem mitjançant informes i estadístiques l’evolució de la licitació d’obra pública d’obres i serveis a Catalunya dels últims anys i un equip de tècnics estaran a la vostra disposició perquè pugueu fer totes aquelles consultes que necessiteu. 

Simultàniament us oferirem un recull de les obres més emblemàtiques executades per les nostres empreses associades i el nostre nou vídeo corporatiu!  

En cas de voler assistir ens podeu sol·licitar el codi

Un cop us haguem facilitat el codi podreu acreditar-vos clicant en el següent enllaç:

https://registration.firabarcelona.com/#/es_ES/J025023/WEB

Més informació